torsdag den 19. august 2010

Smukke Sofie 1 år

I går fyldte Sofie1 år. Hvor er tiden dog blevet af. Jeg synes det var i går hun lå på min mave, helt varm og dejlig og sagde goddag til verden. Nu er hun (hvis jeg selv skal sige det) en stor smuk pige og slet ikke baby mere (ok måske lidt, men det er vidst kun mig der kan (læs: VIL) se det ;)).


Vi havde en dejlig dag i går. Vi holdt alle 4 fri for at fejre den store dag og hygge os på bedste manér. Vi startede ud med rundstykker, fødselsdagssang og dejlige gaver. Far og Victor hentede morgenbrød og imens fik Sofie altså øje på de fine gaver. Meget målrettet numsede hun sig (yndig som hun er) over gulvet, rejste sig om og begyndte at pakke gaverne på spisebordet op.
Efter morgenmaden legede vi med de nye fine gaver og vi nåede også en tur til Hov for at hente en cykeltrailer (HURRAAA sikke en fantastisk opfindelse).
Om eftermiddagen kom olde, mormor, morfar, Rikke og Anne til boller, kakao og lagkage. Det regnede desværre rigtig meget, men det gjorde ikke så meget for vi hyggede os indenfor med alle de nye gaver. Sofie var især optaget af sin nye Fisher-Price stol der kan spille og grine. Hun er en rigtig lille rock-mama og ved den mindste tone rocker hun derudaf. <3

Traditionen tro skulle fødselaren selvfølgelig have et stykke lagkage og klappe i. Resultatet var en lækker klistret Sofie, som bare nød det i fulde drag.


Sidst på eftermiddagen begyndte Sofie at blive træt og så måtte hende og far lige gå ovenpå lidt og tage en pause fra fødselsdagsræset inden der var lasagne – Sofies livret, til aftensmad:Alt i alt en helt fantastisk dejlig fødselsdag med en helt fantastisk dejlig lille fødselsdags pige.


I weekenden går det løs igen når vi på søndag (hvis vejret tillader det) samler familien til en hyggelig dag i mindeparken.

2 kommentarer:

  1. Skriv gerne en kommentar til indlægget - det kunne være sjovt at vide om nogen læser med :)

    SvarSlet
  2. Det er rat med sådan en blok så det er muligt at følje lidt med i hvad i går og laver;)mor

    SvarSlet