mandag den 13. september 2010

Life.....

Velkommen til en ny uge :)
Weekenden har budt på fuld fart endnu en gang - ikke mindst for Victor som vi knap nok har set.
Jeg havde personligt set frem til fredag meget meget længe - første bytur i omkring 22 måneder, så den skulle have gas.
Rasmus var havnet i en skov på noget team-building-halløj og måtte trodse regn og kulde en hel nat under stjernerne......(Det viste sig at vi ikke behøvede at have så ondt af ham, for de havde heldigvis haft en festlig aften omkring lejrbålet.)
Børnenes søde farmor og bedstefar havde indvilliget i at passe ungerne (=Sofies første hele nat væk hjemmefra) og hentede dem oven i købet i hh. børnehave og dagpleje.
Det gav mig frie tøjler HELE fredag og forventningerne ville ingen ende tage ;) Jeg havde en PERFEKT dag/aften/nat - jeg har savnet at feste med de søde byggefolk.
Efter få timers søvn mødtes Rasmus og jeg hos farmor og co. Det var gået ok med Fie, men farmor havde vidst ikke fået meget søvn....1000 tak for hjælpen skal de i hvert fald have!

Lørdag formiddag tikkede der en sms ind fra Sanders mor (Victors gode ven). Hun ville høre om Victor havde lyst til at sove ved dem til søndag....det kunne han jo ikke sige nej til! Så afsted fra farmor - hjem og pakke (hele tiden snakke med Victor så han ikke faldt i søvn i bilen) - (havde heldigvis Malthe med, så var der en til at se efter ungerne når jeg rendte til og fra bilen) - ned og aflevere Victor -Sofie faldt endelig i søvn i bilen phyw - ned efter Kamilla (en anden football wife) - til Odder og se drengene spille fodbold....og så....puste ud...pppuuuuuhhhhh.
Rasmus og jeg hentede take-out fra bones, lagde Sofie i seng....nu skulle vi rigtig hygge...5 min efter sov vi begge på sofaen hihi

Søndagen kom alt for hurtigt. En ekstremt træt Victor blev hentet fra Sander - heldigvis havde han en aftale med sin farfar og en tur i biografen, så han var ikke til at skyde igennem.
Vi andre tog en tur til Silkeborg og besøgte et par nuttede hundehvalpe hos nogle af Rasmus' kolleger....
Victor havde haft det dejligt sammen med sin farfar :)

BUM - så kom mandag! Med alt dens stress og jag - ingen af os har rigtig fået lavet noget i dag, vi må hellere tage os sammen i morgen. Nu vil jeg slukke computeren, tænde for fjerneren og putte mig ind til min skønne kæreste.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar