søndag den 10. oktober 2010

Efterår i familien hasselhøj

Efter 14 dage - 3 uger er vi endelig ved at være raske alle sammen. Det har været en hård hård omgang, så nu trænger vi godt nok til at vinke farvel til dårlige maver, feber og snotnæser.
Jeg var personligt lar efter 3-4 dage, men det er ligesom om at ungerne smitter hinanden hver gang den ene er ved at komme ovenpå. Vi krydse fingre for vi er i bedring nu (7-9-13).

Vi har haft den dejligste weekend....vi faldt over et græskar da vi var ude og handle fredag og efter Victors opfordring fik vi lavet årets græskar-mand..

Rasmus var godtnok til fodbold arrangement hele lørdag, men vi andre bevægede os frygtløse ud i naturen. Der er efterårsprojekt i børnehaven, så vi skulle ud og samle kastanjer, efterårsblade og æbler. Vi havde en rigtig hyggelig formiddag hvor vi fik snakket om hvad der sker når det bliver efterår...vi måtte godt nok gå en lille smule på æblerov i forhaverne (der er heldigvis ikke så mange der er vågne lørdag morgen), men det lykkedes at samle en hel del fine sager
Senere lørdag eftermiddag slog vi et smut forbi byen til ''Lyserød Lørdag'' sammen med mormor og tøserne. Det var vidst lidt kedeligt for victor, men han kom en tur i BR og blev malet i hovedet som spiderman..og så var det vidst alligevel ikke så slemt!! Håber alle har husket at støtte en god sag!


 
Rasmus tog revanche for ikke at være hjemme lørdag, og inviterede os alle sammen med i Ree Park i dag. Der var fantastisk vejr og vi har haft sådan en skøn dag blandt alle de vilde dyr i Ebeltoft.
De næste 14 dage skulle der gerne komme lidt ro på. 90% af min klasse er taget til Kina på studietur, så nu er års-projektet sat lidt på standby og så skal der lige skrives lidt opgave. Det bliver helt rart med lidt pusterum. I morgen skal vi ud og se på et lille hus vi har forelsket os i. Vi har overhovedet ikke råd til det, men det er jo altid sjovt at komme ud og drømme.
Starten på en forhåbentlig god uge...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar