mandag den 6. august 2012

Tid til opdatering


Mon ikke det er tid til at opdatere lidt og sparke gang i den gamle blog igen.
Sommeret kom og er næsten gået igen og der sker store ting for både store og små her i drømmehuset.
Vi har nydt næsten 5 uger med ungerne hjemme, Rasmus med ferie i 3 uger. Det blev ikke til en udenlandstur, men masser af gode timer i lille DK med de obligatoriske ture til Tivoli og Djurs Sommerland og masser af vidunerlige dage både hjemme og i sommerhuset.

Hygge i haven under æbletræerne

Regnen kom vi heller ikke uden om i år

Heldigvis har solen også besøgt os

En af mange ture til stranden ved Rude


Krappefiskerne i Norsminde

1. august var ferien slut og det var nogle meget spændte børn der ventede på at skulle afsted på den første dag til hh. børnehave og SFO..mor og far fatter slet ikke at tiden er gået så hurtigt.
Klar til første dag i børnehave og SFO

Begge har haft en fantastisk start på deres nye hverdag. Victor har en hel del af gutterne fra børnehaven med sig og de sidder ikke stille ret lang tid ad gangen. Sofie kender en anden pige i børnehaven som hun har det super godt med, de stakkels piger kan knap få vejret af at grine så meget. Vi kunne ikke have ønsket os det bedre.

  
Nu hvor børnen er startet er det også for alvor gået op for mig at jeg er færdig med min uddannelse og det er ærlig talt noget af et cirkus at finde rundt i alle a-kasse reglerne..nåh ja...og så er det da også liiiiidt frustrerende at skulle være arbejdsløs...øv...men det bliver vel nok min tur til at få et job...

Om kort tid venter det årlige fødselsdagsmarathon....i den forbindelse opdateres ønskelisterne her på siden..info - info :)

En anden nyhed der fortjener en plads her i hulen er, at Rasmus efter præcis 12 års kærsteri endelig faldt på knæ og friede til mig...JUHUUUUUUU
Det var helt fantastisk på trods af at det var en onsdag og jeg nok ikke var i mit bedste humør. Han havde sørget for børnepasning og kidnappede mig med hen til mit yndlingssted i hele verden!! Dejlige mand!

Vi skal giftes 7-9-13 og jeg glæder mig sååååå meget!!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar