fredag den 30. marts 2012

Fantastiske forår


Endelig kom det - det gode vejr! Med sig bringer vejret spirren og summen i haven, duften af nyvasket tøj tørret i det fri, smagen af grillmad og ikke mindst det gode humør.
Påsken står for døren og det ser vi frem til. Der skal ordnes lidt på vores skønne hus og så står den ellers på masser af god mad hos familien og en tur i sommerhus.
Ud over den trælse tjans det er at gå i skole, så har vi det godt. Rasmus er blevet gladere med sit nye arbejde og nu vil vi nyde at vi har lidt ferie sammen.
Rasmus har haft fødselsdag og selvfølgelig udløste det en kage efter Victors fantasi..en vulkan blev det til og begejstringen ville ingen ende tage da den gik i udbrud ved hjælp af lidt tøris :)


Der sker også lidt andet på hjemmefronten, huset bliver fortsat finere og finere og så har vi budt velkommen til et lille nyt familiemedlem - et firbenet et af slagsen. Mød Berta:

Bertas mor er en mops og hendes far er en westie. Vi hentede hende i går d. 29.03.2012 og hun er bare så skøn. Hun er stille og rolig og lige som hun skal være. I dag har hun fulgt børnene i institution..det var lidt af et kunststykke fordi hun måtte sidde i en taske pakket ind i et tæppe...men hyggeligt var det :)

Ca. 15 cm høj fylder hun ikke meget i landskabet :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar