onsdag den 2. marts 2011

Man skal da have en rejseflaske med på sin hjerteferie...

Nej, siden er ikke gået ned...det er kun forfatteren ;) Virkeligheden har ramt mig på godt og ondt. Det tager tid, både for store og små, at vende sig til de nye rutiner..tidligere op og sent hjem.
Jeg er faldet til i praktikken. Jeg synes det er fantastisk at få RIGTIGE opgaver og jeg ville ønske jeg aldrig skulle derfra :)
Oven i den nye hverdag har der været spandevis af sygdom...det ved de fleste af jer - og tak for jeres hjælp til pasning! To børn med mellemørebetændelse er ikke nogen dans på roser!

Nå, men nu til det vigtige..min totalt kreative og spontane søn der, netop hjemkommet fra børnehave, annoncerer at han skal lave en rejseflaske.
Nå da...han får savet proppen af en stor sodavandsflaske og så går den kreative lille sjæl igang med at kreere fine tegninger der skal klistres på.
Han tegner alt hvad han holder af: m&m's, smoothie, bamser, slik, islagkage, sodavand og fødselsdagsflag som sirligt bliver klistret på flasken.
Han tegner penge og får sedler med alle vores navne på som han putter ned i flasken så den er klar til når vi skal på ferie (aner nu ikke lige hvornår det er hihi)....som prikken over iét får han mig til at tegne et rødt hjerte hvori der stå ''hjerte-ferie''. Også det bliver klistret på flasken.
Synes bare det er sådan en sød tanke :)


Det kunne være sjovt hvis man kunne gemme den helt til hans konfirmation og fylde den op med rigtige penge og et rejsebevis ud i verden....men så skal vi vidst lige vinde i lotto.


En anden god nyhed er tikket ind her til aften. Et hold gode venner har fået deres 2. lille søn, vi glæder os til at møde ham og ønske dem alle stort tillykke....jubiii, baby!!!

Ellers står der fastelavn på kalenderen for tiden. Sofie var afsted med dagplejen i tirsdags. Hun var nu ikke rigtig klædt ud, men tror heller ikke det betyder så meget for hende. jeg havde egentlig puttet hende i strutskørt og prinsesse-diadem, men det gad hun ikke! Så blev hun wannabe giraf

Måske er nedenstående et alternativ næste gang????


Victor skal først til fastelavn på fredag, så vi venter lidt med at afsløre hans super seje kostume :) Skal nok prøve at skrive liiiiiidt oftere...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar