torsdag den 30. december 2010

Små julemirakler

Ja julen kom og julen gik og på mærkelig vis klarede vi os ígennem det hele - og vi nød det oven i købet.
Fantastiske gaver og dejligt selskab over hele linien, jo det lykkedes julefreden at sænke sig ned mellem stressen.
Inden da var stressen ellers det der var mest udbredt...først ødelage jeg min fantastiske telefon (may you rest in peace HTC)..suk snøft...er nu strandet med en sony-ericsson et eller andet æld gammelt!!
Få dage efter sad jeg og arbejdede på computeren da den ud af det blå gik i sort....hmmm...tjekke strøm og batteri - tænde igen...fejlsikret tilstand - skærmen går i sort og så er den ellers helt død!!! SHIT...koldsveden bredte sig ret hurtigt mens jeg regnede på hvornår jeg sidst havde taget backup af projekt og billeder...liiidt for lang tid siden.
Diverse computernørder og andre genier blev konsulteret og det viste sig at man kan få en lille fin kasse som man kan putte sin gamle harddisck i...og vupti så duer den igen....PYYYH et mirakel - ikke mindre!
Nu knokler den gamle gamle computer sig igennem diverse tegneprogrammer og 3D illustrationer med imponerende langsomt tempo. I går var jeg fx. 3 kvarter om at åbne et revit projekt...MEN intet er tabt og jeg KAN med en god portion tålmodighed arbejde videre som om intet var sket...
Mirakel nr. 2 kom lige op til juelferien hvor min rare onkel trak i nogleforbindelse og skaffede mig en samtale hos et stort arkitektfirma i Silkeborg. Et par dage efter havde jeg en praktikplads og jeg glæder mig helt enormt til at komme ud og arbejde i den virkelige verden...endnu mere glæder jeg mig til at få eksamen overstået..GIIIIIIDER ikke den skole mere...

Julen gik som sagt rigtig fint, Rasmus var godt nok syg juleaften (den stakkel), men vi er jo så heldige at fejre marathon jul, så han gik ikke glip af det hele. Det har været så fedt at se børnene lyse op når de pakkede gaver ud. Vi har fået en masse gode billeder, men det kan den her comnputer ikke rigtig klare, så de må vente.

Rasmus har været på arbejde hele den her uge mellem jul og nytår og jeg har forsøgt at lave lidt om aftenen.I dag vågnede Sofie med feber og har været ramt hele dagen, stakkels lille skat. VI har fået slappet godt og grundigt af efter julen..victor har set film og spillet wii det meste af tiden, men det skal der nu også være plads til inden hverdagen melder sig lige om lidt.

I morgen, på årets sidste dag, tager vi hjem til et hold gode venner. De har en søn lidt yngre end Victor, så der skal rigtig hygges med god mad og ´´børnefest´´. Håber Sofie bliver klar...

Tilbage er der vidst kun og sige...GOOOODT NYYYTÅÅÅR...pas på jer selv derude...ses i 2011.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar