mandag den 19. september 2011

Sommeren der gik...

Sommeren er slut før den begyndte, men ikke desto mindre er der sket lidt af hvert over de sidste par måneder.
Jeg er stadig på tegnestuen og er meget meget glad for det. Ungerne er tilbage i dagtilbudene..Victor nu som Ræv (dvs. en del af storbørnsgruppen som skal starte i skole næste sommer - (hvordan skete det lige??)).
Rasser er også tilbage på pinden og alt er ved det gamle....i teorien i hvert fald.
I virkeligheden befinder vi os lidt i et ingenmandsland midt mellem to kapitler i vores lille families historie....vi har nemlig købt et HUS!!!! MEN vi har ikke fået nøglerne og det er ganske forfærdeligt at få og vente på.
Vi har opsagt rækkehuset, men håber meget på at vi lige kan få gjort huset beboeligt inden vi skal flytte ind.

Det er SÅÅ vildt...det er jo ikke hvilket som helst hus vi har købt, det er ikke mindre end DRØMMEhuset. Slut med at bo på få mørke m2, slut med legetøj i alle hjørner og kroge (ønsketænkning I know..), slut med at børnene skal stuves sammen på et lille værelse, slut med skodkøkken, slut med ''sumpe-bakke-have'' og hej til tre stuer, et soveværelse til hver, nyt køkken, smukke plankegulve, lys, luft, vinkælder, lækker have osv osv...også hej til en helt masse arbejde, men det er ok - for vi kan se det endelige resultat for os.
Ventetiden er så lang så lang....

I mellemtiden har vi selvfølgelig også fejret ikke mindre end 3 fødselsdage her i huset.
Vores smukke smukke datter fyldte 2 år d. 18 august:HURRAAAA

 Sofies regnbuekageI weekenden fejrede vi os alle tre i sommerhuset. Hele familien var samlet og vi havde en fantastisk dag (oven i købet med godt vejr)

 Mine dejlige søstre er nogle rigtig kageeksperter og havde fremtryllet et par fantastiske lagkager


D. 24. august fyldte vores store dejlige dreng 5 år..hvor er tiden blevet af?Victors Barcalona kage..

Jeg forventer af mig selv at jeg bliver lidt bedre til at blogge i den kommende tid. Jeg tænker på det hver dag, men der er ind imellem langt fra tanke til handling når man har lange dage og en familie at passe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar