søndag den 19. juni 2011

Op og ned..

Ja det er ikke så tit jeg får tid til at komme forbi blog-land for tiden, men nu skal der en lille opdatering til.

Der er sket en del siden sidst - en skøn sommerfest ved Rude, et brækket kraveben og nogle store beslutnnigner der skulle træffes.

Først sommerfesten, som på trods af at vi ikke var helt så mange som i de tidligere år, var rigtig rigtig hyggelig og vejret viste sig vanen tro fra sin bedste side


 

Dagene ved Rude er altid skønne og det var fantastisk med en lille pause fra hverdagen.

Ugen efter blev jeg ringet op af Rasmus nede på arbejde at Victor var faldet af en gynge i børnehaven, havde slået skulderen og at de ville tage på skadestuen. Æv æv...min stakkels lille dreng har brækket kravebenet :( Det var bare så synd for ham!! Men som i alle andre situationer var han mega sej og har klaret det hele SÅ flot. Han skal have armen bundet op i en slynge i 3 uger, men smerterne har heldigvis hurtigt fortaget sig og han løbeer nu omkring og leger som om intet var hendt!
Nu glæder vi os bare til at han kan bruge begge arme og komme afsted til fodbold igen.

Vores smukke datter bliver simpelthen så stor. Victor har lært hende at tælle til 4 her i weekenden og de har bare leget så godt sammen. Det er en fornøjelse når de opfører sig sådan ;)

I sidste weekend...pinsen over...havde vi fået lidt at tænke over. Der var lidt ballade på Rasmus' arbejde og han var bange for at blive fyret. Han var på nippet til at sige op selv når han kom på arbejde tirsdag.
Årstiderne havde spurgt om jeg havde lyst til at blive et 1/2 år mere. Der er kommet nogle enorme opgaver og der er brug for folk der kender rumlen. Dete betyder selvfølgelig også en udskyldelse af uddannelsen og ja, det krævede nogel søvnløse nætter og nogle lange lange snakke...

Konklusionen blev at jeg fra 1/7 er lønnet medarbejder på tegnestuen :) Rasmus talte med regionsdirektøren og trådene blev redt ud. Det drejede sig heldigvis mest om misforståelser - så nu er vi vidst på ret køl igen :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar